Ateljé Anna Cecilia

 

Fotograf Anna Andersson

Om mig

Jag heter Anna Andersson och bor i Göteborg. Fotograferingsintresset har funnits sedan tonåren och jag har fotograferat mycket sedan dess. Min enskilda firma startade jag år 2003. Jag tycker om att fotografera det mesta; individuella porträtt, familjefotograferingar, bröllop, mode, natur, och produkter. Jag älskar det naturligt vackra och är svag för kort skärpedjup och att fånga detaljer. På senare tid har jag dock också börjat fotografera fine art. Det är ju kanske inte att fånga det naturliga, utan mer att skapa konst tillsammans med modellen. Det är också kul!

Den kamera jag använder flitigast är en Canon EOS R6.

Jag har en hemsida till ni kan titta in på: https://ateljeannacecilia.mypixieset.com/

Jag är medlem i Swedish Weddings som är ett företag som för samman företag som arbetar med bröllop. Behöver du hitta florist, cateringföretag, bröllopskoordinator eller något annat till ert bröllop så kan du hitta allt på samma plattform: https://sweddings.se/

 

Utställningar:

  • Trädgårdsföreningen i Göteborg år 2006
  • Säbylunds konstgård i Kållekärr på Tjörn år 2007
  • "Sumpen" i Kyrkesund på Tjörn år 2008 och 2009
  • Gunnebo slott 2009, 2010 och 2014      
  • Grindstugan, Jonsered 2018         

 

Kundrescensioner:

"Vi anlitade Anna för en familjefotografering och ar supernöjda! Rekommenderar starkt "
Anna Tengnäs
 
 
"Vi anlitade Anna för att fotografera vårt bröllop i maj 2023. Vi är jättenöjda med resultatet och vi hade dessutom väldigt roligt. Vi är inte så vana vid att stå framför kameran men Anna fick oss att slappna av och ha roligt. 5/5 Skulle definitivt anlita igen!

Maria Thiringer

 
 
"Fotografen drog iväg min sexåring ut i höstlöven och tog fantastiska bilder. Avslappnade porträtt med stil, själ och skönhet!"
Annika Linde Rydh

 

"Mycket duktig porträttfotograf som har förmågan att fånga personligheten i sina bilder. Rekommenderas varmt."
Anne Lindgren

 

"Kameran smattrade på under några timmar, det småregnade och var lite kyligt just den dagen. Anna fick mig verkligen att slappna av med sitt lugn och proffsiga intryck. Rekommenderar Anna varmt och kommer att använda henne igen vid andra tillfällen."

 Ingemar Holst

 

"Jag uppskattade Annas vänliga och lugna sätt. Hon tog god tid på sig när hon fotograferade och det blev en trevlig stund. Bra var också att man fick många foton att välja bland och att Anna verkligen ville att man skulle bli nöjd."

 Eva Fritz

  

"Anna var väldigt trevlig och tillmötesgående under hela processen, bilderna på vår familj blev superfina och vi är mycket nöjda! 5/5"

 Karin Spigelman

 

"Anna har imponerat på mig med porträttfotograferingen.
Jag är mycket nöjd för alla fina bilder."

 Ulrica Elmberg

 
"En helt fantastisk och oförglömlig upplevelse att fotograferas av fotograf Anna Cecilia! Att vi dessutom fick möjlighet att använda Gunnebo slotts interiörer och exteriörer som historisk inramning för mina 1700-tals inspirerade kläder gav det lilla extra! Tack ännu en gång - nu tillbaka till symaskinen för nästa historiska syprojekt!"

Carolina Alvin

 

Utmärkelser: